Sayfalar

2 Temmuz 2017 Pazar

KIRKLARELİ SPOR DIŞ TRANSFERDE ATAKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

KIRKLARELİ SPOR DIŞ TRANSFERDE ATAKLARINI SÜRDÜRÜYOR.




Spor Toto 2. Lig ekibi Kırklarelispor, transferlerine Ahmet Baykal  2 yılık Yeni sözleşme imzaladıktan sonra  Osman Torun ile devam etti.  Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can transfer görüşmelerini sürdürüyor. Kırklarelispor Kulübü, Osman Torun ve Ahmet Baykal ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

İç transfer dede Davut Babur ile anlaşıldı.
“Kırklarelispor, Önümüzdeki Sezon Tarih Yazacak”
  Başkan Volkan Can; “Bizler Kırklarelispora olan güvenimizi asla kaybetmedik. Futbol elbette saha içerisinde oynanıyor ve kazanılıyor. Saha içerisinde futbolcuların vermiş olduğu mücadeleyi bizlerde saha dışında veriyoruz. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki Kırklarelispor Kulübü Türkiye’deki diğer birçok kulüpten çok daha iyi durumdadır. Önümüzdeki sezonda daha güçlü bir Kırklarelispor olacak. Bizler bunun için gereken ne ise onu yapmaya hazırız. Kırklarelispor önümüzdeki sezon tarih yazacak” dedi.

KIRKLARELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU NUN 14.OLAĞAN GENEL KURULU 9 TEMMUZ 2017 PAZAR GÜNÜ


KIRKLARELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU NUN 14.OLAĞAN GENEL KURULU 9 TEMMUZ 2017 PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’TE KIRKLARELİ BELEDİYESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILACAKTIR.
 ÇOĞUNLUK SAĞLANMADIĞI TAKDİRDE 2.TOPLANTI 16 TEMMUZ 2017 PAZAR GÜNÜ AYNI YER VE SAATTE ÇOĞUNLUK ARANMAKSIZIN AŞAĞIDA BELİRTİLEN GÜNDEM GEREĞİ YAPILACAKTIR.

                                                                                                                                                                    
                                                                                                        YÖNETİM KURULU


GÜNDEM                                                           :
1-AÇILIŞ VE YOKLAMA
2-DİVAN HEYETİ SEÇİMİ
3-SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI’NIN OKUNMASI
4-BAŞKANIN AÇILIŞ KONUŞMASI, KONUKLARIN KONUŞMASI
5-“SPOR YÖNETİMİNİN HER ALANINDA GÖREV YAPMAK ÜZERE ASKF YÖNETİM KURULUNUN BELİRLEYECEĞİ SAYIDA DEĞİŞİK SPOR BRANŞLARINDA KADIN VE ERKEK GENÇ SPORCULARIN KATILIMI İLE GENÇLİK KURULLARI OLUŞTURULUR. GENÇLİK KURULU İLK TOPLANTISINDA GÖREV BÖLÜMÜ YAPARAK BİR BAŞKAN, BİR BAŞKAN YARDIMCISI VE BİR SEKRETER SEÇER” MADDESİNİN TÜZÜĞE İLAVE EDİLMESİNE, GENÇLİK KURULU OLUŞTURMAK İÇİN KARARIN GENEL KURUL KARARINDA OYLANMASINA,
6-YÖNETİM FAALİYET RAPORU VE DENETİM RAPORLARININ OKUNMASI VE OYLANARAK KARARA BAĞLANMASI,
7-TASLAK BÜTÇENİN OKUNMASI, GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANARAK KARARA BAĞLANMASI,
8-ASKF YÖNETİM, DENETİM, ONUR KURULU VE KONFEDERASYON DELEGELERİNİN ASİL VE YEDEKLERİYLE BİRLİKTE GİZLİ OYLA SEÇİMİ,
9-DİLEK VE TEMENNİLER
            10-KAPANIŞ.

Lüleburgaz ilçesinde 12 branşta yaz kursları açılıyor!



Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cihan Erdem Lüleburgaz’da spor merkezlerinin yarın açılacağını söyledi.
Atletizm, Jimnastik, Judo, Masa Tenisi, Güreş, Halter, Voleybol, Satranç, Basketbol, Tenis, Badminton ve Engelli Yüzme olmak üzere 12 branşta yaz spor kurslarını açacaklarını belirten Erdem, 5 yaşından 18 yaşına kadar herkesin kayıt yaptırabileceğini aktardı.
Yarın açılışın 8 Kasım Stadında saat 10:00’da yapılacağını belirten Erdem, kayıtların ücretsiz olduğunu dile getirdi.
Gençlere yaz dönemlerinde spor imkanı sunduklarını ifade eden Erdem; “Her yaz döneminde spor kursları açılıyor. Bu yıl da kurslarımızı yarın itibariyle açacağız. 5-18 yaş arası öğrenci ve gençleri kayıt olmaya bekliyoruz. Çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek, spor ile kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla bu kurslara büyük önem veriyoruz. Bütün gençlerimizi, boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeye davet ediyoruz." diye konuştu.
http://www.gorunumgazetesi.com.tr/haber/42662/12-bransta-yaz-kurslari-yarin-aciliyor.html


1907 UNİFEB’den engellilere destek!


Kaner AKANER
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kurmuş olduğu Üniversiteli Fenerbahçeliller Birliği (1907 ÜNİFEB), Lüleburgaz Engeliler Derneği’ni ziyaret ederek topladıkları yardımları teslim ettiler.
Lüleburgaz Engeliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, üniversite öğrencilerinin proje kapsamında derneğe yardım yaptıklarını söyledi.
Dağ; ‘Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kurmuş olduğu Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği’nden (1907 ÜNİFEB) genç kardeşlerimizin yapmış olduğu sosyal etkinlik projesi olarak topladıkları bebek ve çocuk giyim eşyalarını engelliler derneğine bağışladılar. Projenin Başkanı Ahmet Furkan ve on arkadaşının derneğe gelerek eşyaları teslim ettiler. Bu anlamlı günde bizleri de hatırlayıp yalnız bırakmadıkları için gençlerimizin bu duyarlılığına teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu.

Atlet Kanbir bu yıl tarih yazdı!

Tevfik İŞÇİ
Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü lisanslı veteran atlet Yaşar Kanbir, 2017 yılında katıldığı başarılı yarışların yanı sıra ulaşılması güç olan bir başarıya daha adını yazdırdı.
Kanbir, her yıl Bozcaada da düzenlenen New Balance koşusunda 3. kez   üst üste kürsüye çıkarak kendi yaş gurubunda bir ilki gerçekleştirdi.
2015 -2016- 2017 yıllarında aynı koşuda 50-55 yaş gurubunda kürsüde yer alarak güzel bir örnek teşkil eden Kanbir, aynı zamanda genç sporculara da ilham kaynağı oldu.
Başarılı veteran atlet Yaşar Kanbir, ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği bu başarısıyla taraflı tarafsız da herkesin takdirini kazandı.

Ceyhun Elmas Muğlaspor’da!

Tevfik İŞÇİ
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Tekirdağspor’da geçiren Lüleburgazlı başarılı futbolcu Ceyhun Elmas yeni sezon öncesi 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor’a transfer oldu.
Lüleburgazspor alt yapısından yetişip ardından Kastamonuspor 1966’ya transfer olan ve burada başarılı bir grafik sergileyip tamıyla Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige yükselen Ceyhun Elmas, ardından 3. Ligde gelen şampiyonlukta da büyük pay sahibi olmuştu.
Katamonuspor 1966’nın 2. lige çıkmasıyla gözden düşen ve geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takımın başına Ziya Doğan’ın gelmesiyle takımdan ayrılan Ceyhun, ikinci devre öncesi Tekirdağspor’a transfer olmuştu.
Orada da takımı için elinden geleni yapan genç oyuncu 18 maça çıkıp 1 gol atma başarısı gösterdi.
Yeni sezon öncesi de birçok takımdan transfer teklifi alan Ceyhun, tercihini Muğlaspor’dan yana kullandı.
Muğlaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu, yeni sezonda takımı için elinden geleni yapıp kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyledi.

Gol kralı ağabeyinin izinde!
Tevfik İŞÇİ
Trakya Fenerspor’un alt yapısında toplam 110 gol kaydederek rekor kıran ve ardından Bucaspor’a transfer olan Muhammet’in ardından kardeşi Osman da ağabeyinin izinde ilerliyor.
Halen Trakya Fenerspor alt yapısında top koşturan ve attığı gollerle abisine taş çıkartan Osman Arslantaş, gelecek için önemli sinyaller veriyor.
Aslen Bayburt’lu olan, 2008 yılından bu yana da Lüleburgaz’a bağlı Sakızköy’de ailesi ile birlikte yaşamını sürdüren genç oyuncu Osman Arslantaş, bu sezon takımının mücadele ettiği 3 kategoride birden formasını terletiyor.
Bu sezon biten U-14 ligi ve U-13 liglerinde oynayan ve bu kategorilerde gol krallığına ulaşan Osman Arslantaş, ayrıca U-13 takımı ile de şampiyonluk sevincini yaşadı.
Şuanda kendisinin yaş kategorisi olan U-12 liginde de fırtınalar estiren başarılı sporcu, 10 numaralı formayı giyerken aynı zamanda U-12 takımının kaptanlığını yapıyor.
Gol yollarında çok etkili olan genç oyuncu geçtiğimiz sezon üç kategoride 67 golle gol kralı olurken bu sezon da şu ana kadar üç grupta toplam 77 gol atma başarısı gösterdi.
Büyük takımların ilgisini çekmeye başlayan genç yetenek, Bucaspor’da oynayan ağabeyi Muhammet Arslantaş tarafından da özel ilgi görüyor.
‘KENDİSİNE ÇOK GÜVENİYORUZ’
Osman’ın ağabeyi Muhammet liglerin tamamlanmasının ardından memleketine dönerken, kardeşi Osman’ın mücadele ettiği Trakya Fenerspor, takımının maçlarını ve çalışmalarını yakından takip ediyor.
Edindiği tecrübeleri buradaki kardeşleri ile paylaşan Muhammet Arslantaş, kardeşine güveninin çok fazla olduğunu söyledi.
Kardeşinin bir gün iyi yerlere geleceğine inandığını belirten Muhammet, buradaki başarısıyla kendisini kanıtladığını aktardı.
Baba Ahmet Arslantaş ise kendisinin de futbol geçmişinin olduğunu belirterek, oğullarının da futbolda yeteneklerini sergilediğini dile getirdi.
Osman’ın Muhammet gibi futbolda geleceğinin olduğunu söyleyen baba Ahmet Arslantaş, her iki oğluna da güveninin sonsuz olduğunu kaydetti.

Edirnespor'dan teşekkür ziyaretleri


Edirnespor Basketbol Kulübü'nden yapılan her iki ziyarete ilişkin açıklamada, “2011 yılında Edirne'de başlattığımız kadın basketbol mücadelemizde bize destek veren ve üç sezondur Ana sponsorumuz olan Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'ı Kulüp Başkanımız Murat Boyacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Emre Alp ve Mert Seyyar ile makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Önümüzdeki sezon planlamasında görüş alışverişinde bulunduk.
2016 - 2017 TKBL sezonunda Kulübümüze verdiği destekler ve işbirliği için Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Sayın Serhat Ocak'a Başkanımız Murat Boyacıoğlu ve yöneticimiz Mert Seyyar ile makamında teşekkür ziyaretinde bulunduk” denildi.
http://www.hudutgazetesi.com/haber/40797/edirnespordan-tesekkur-ziyaretleri.html

Edirne ASKF'de kongre Cumartesi günü


HABER VE FOTO:http://www.hudutgazetesi.com
Edirne'de 72 kulübü bünyesinde barındıran Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) 14'üncü Olağan Genel Kurulu 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü yapılacak.
Genel Başkanlığını İbrahim Acar'ın yaptığı Edirne Amatör Spor kulüpleri Federasyonu'nun olağan genel kurulu federasyonun Koca Sinan Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Vali Konağı karşısında bulunan sosyal tesislerinde saat 13.00'de gerçekleştirilecek.
Edirne Amatör Spor kulüpleri Federasyonu'nun 17 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılması gereken olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. İkinci toplantı çoğunluk aranmaksızın belirlenen gündem gereğince yapılacak. 
Edirne ASKF'nin tüzüğüne göre, üye kulüplerin Genel Kurula en az 3'er delege ile katılma hakları bulunuyor. Üye sayısı 100'e kadar olan kulüpler üç delege ile, üye sayısı 100'den fazla olan kulüpler ise daha sonraki her 100 üye için ilave bir delege ile temsil  ediliyor. Ancak her kulüp için  delege sayısı yediden fazla olamıyor.
Edirne ASKF'nin yönetimi halen şu şekilde oluşuyor:
İbrahim Acar (Genel Başkan)
Erkan Doğan  (Genel Sekreter)
Mehmet Geçmiş (Başkan Yardımcısı)
Halim Polat Öztaş (Başkan Yardımcısı)
Mustafa Emre Alp (Başkan Yardımcısı)
Ömer Bahar (Mali Sekreter)
Fevzi Pekcanlı (Lisans Sicil Sekreteri)
Mesut Öztürk (Basın Yayın Sekreteri)
Sonay Gündoğdu (İlçe Teşkilatlandırma Sekreteri)
 (Eğitim Sekreteri)
Ayhan Özkaynak (Teknik Komite Sekreteri)
FEDERASYONA ÜYE KULÜPLER
Edirnespor
Anafartalarspor
Özel İdarespor
K.Ardaspor
Genç Aslanlar 
Şükrüpaşa Spor
Saraçhanespor
Tuncaspor
Y.Kazanovaspor
Yıldırım GBSpor
Çarşıspor
DSİspor
Doyranspor
K.Karlıovaspor
Kirişhanespor
Küçükpazarspor
Sarayspor
ASPSK
Yeniimaretspor
Ayşekadınspor
Enderspor
Karakasımspor
Köprücespor
Ses Sizsiniz Spor Kulübü
HOTEAD Spor Halk Oyunları Eğitimi ve Araştırma
Edirne Doğa Sporları Kulübü
Edirne Birlik
Veteranlar
Balkan Judo Spor Kulübü
Trakya Birlik
Polis Gücü Spor
Okçuluk İhtisas
Yüzme İhtisas SP
Balkan Yıldızıspor
Edirne Folklor Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor
Lalapaşaspor
Tayakadınspor
Trakya Gençlik ve Spor Kulübü
Trakya Rüzgarı Gençlik Merkezi
Melodi Halk Dans Kulübü
Trakya Uzak Doğu
Edirne Taekwondo İhtisas Spor
Kırkpınar Yağlı Güreş Kulübü 
Trakya Akademi Spor
Mücadele Spor
Edirne Yıldızları
Fatih Sultan Ortaokulu Gençlik
Akman Uzak Doğu Sporları
Edirne Judo Olimpik Spor Kulübü
Mega Genç Spor Kulübü
Aşçıoğluspor
Şahispor
Süloğlu
Meriç Çeltikspor
Subaşıspor
Enezspor
Yenikarpuzluspor
İbriktepespor
İpsalaspor
Osmanlıspor
H.Birlikspor
H.Yenimahallespor
Uzunköprü Bld  Spor
Aslıhanspor
Uzunköprüspor
Kırcasalihspor
18 Kasım Kurtuluşspor
Keşangücüspor
Beğendikspor
Keşan 1959 Spor
Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü Derneği
Keşanspor

Tekirdağ U -12 Liginde A ve B Grubu Kupa ve Madalyalarını Aldı



 2016-2017 Futbol Sezonunda 34 takımın katılımıyla 4 grupta oynananTekirdağ ili  U- 12  liginde, 21 Haziran 2017 Çarşamba günü oynanan son hafta müsabakaları ile ligi sona eren A ve B grubu şampiyonlarına kupalarını ve lige katılan tüm sporculara madalyaları verildi
     13 Kasım Sahasında yapılan törende; A ve B grubunun kupaları ile madalyalarını Tekirdağ amatör spor Kulüpleri federasyonu Futbol İl Temsilcisi Zafer ÖGATLAR takdim etti.
       
 

Tekirdağ A.S.K.F Tertip Komitesi Üyelerine Plaket

   Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kuruluyla Futbol İl Temsilciliklerinin buluştuğu iftar yemeğinde 2016-2017 Futbol Sezonunda Tekirdağ amatör spor Kulüpleri federasyonunda Tertip Komitelerinde görev yapan üyelerine sezon boyu yapmış oldukları özverili hizmetleri adına Futbol İl Temsilciliğine Tekirdağ amatör spor Kulüpleri federasyonu adına teşekkür plaketi verildi.


Tekirdağ A.S.K.F 11.Olağan Genel Kurul Toplantısını yapacak



Tekirdağ amatör spor Kulüpleri federasyonundan yapılan yazılı açıklamada 
Federasyonumuzun 11.Olağan Genel Kurul Toplantısının 16 Temmuz 2017 Pazar Günü Saat:14.00’ te Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda aşağıdaki gündem gereğince yapılmasına, toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 23 Temmuz 2017 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verildi.
YÖNETİM KURULU

GÜNDEM
1-)  Açılış ve Yoklama
2-)  Divan Heyeti Seçimi (1 Başkan, 1 Başkan Yardımcısı, 2 Katip Üye)
3-)  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4-)  Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Gelir – Gider Tablosunun Okunması
5-)  Denetleme Kurulu Raporunun Okunması
6-)  Raporlar üzerinde görüşme açılması ve raporların ayrı ayrı ibrası
7-)  Tahmini Bütçenin okunması ve kabulü
8-) Seçimler (Liste)
a)    Genel Başkan ve Genel Sekreter seçimi
b)    Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi 11 Asil 11 Yedek
c)     Denetleme Kurulu Üyelerinin seçimi 3 Asil 3 Yedek
d)    Onur Kurulu Üyelerinin seçimi 5 Asil 5 Yedek
e)    Konfederasyon Delegelerinin seçimi 8 Asil

9-) Dilek ve Temenniler
10-) Kapanış

Tüzüğümüzün 21. Maddesi gereği bu tarihten sonra bildirilen delegeler dikkate alınmayacaktır.

Ergene Velimeşespor Transferlere Hız Verdi.


Spor Toto 3.lig yeni ekiplerinden Ergene Velimeşespor Transferlere hız verdi.
Spor Toto 3.ligde mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor 2.lig takımlarından Niğde Sporda forma giyen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Caner Karuk’u ve geçtiğimiz sezon  Velimeşespor’un 3.lige çıkması için ter döken istikrar abidesi  İlker Ataseven’i  renklerine bağladı.
 İki sezondur takımda forma giyen geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşe sporun üçüncü lige yükselmesinde büyük katkı sağlayan 28 yaşındaki Sağ kanat oyuncusu İlker Ataseven ile Ergene Velimeşe spor sözleşme yeniledi

İlker Ataseven mavi beyaz'lı formayla 2 sezonda 46 maçta 16 gol attı.

İlker Ataseven : Bu takımda kalmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen sene şampiyon olarak Spor toto 3. Lige yükseldik, bu sene daha çok çalışarak, Ergene Velimeşespor'u 2. Lige çıkarmak için ter dökeceğim' dedi
 
Transferlerin camiaya hayırlı olmasını dileyen Ergene Velimeşespor Başkanı Adem Memiş " Caner ve ilker  başarılı olacağına inandığımız oyuncular. Ergene Velimeşespor'un menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

KADİR HAS KÜREK TAKIMI AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen ‘7. Vienna NightRow Yarışı’nda kürek çeken takım Avrupa ikinciliği elde etti.
Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden katılımla birçok kategoride düzenlenen 7. Vienna NightRow kıyasıya mücadeleye ev sahipliği yaptı. Üniversiteler kategorisinde on üniversite takımının yarıştığı mücadelede Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı Türkiye’yi temsilen ikincilik elde etti.
350 metre mesafede düzenlenen sprint yarışında birinciliği 01:00,86 derecesiyle Almanya Dresden Teknik Üniversitesi alırken, 01:01,90 dereceyle Kadir Has Üniversitesi ikinci oldu. Üçüncü ise 01:02,87 dereceyle ev sahibi Viyana Üniversitesi oldu.
Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı Dümenci Kübra Aksoyer, Yavuz Ali Oğuz, Özgür Borazan, Savrun Kanay, Berk Emre Şişik, Ozan Demirdelen, Cihat Yasin Sevinç, Levent Örge ve Murat Koçer’den oluşuyor.

Ali Nail Durmuş Tekirdağ spor ile mukavele imzaladı.

Türkiye Üçüncü lig takımlarından Tekirdağ spor Hocası Ali Nail Durmuş ile bayram sonrası sözleşme imzaladı.
Tekirdağspor,  teknik direktör sorununu eski milli futbolculardan ve bir dönem Tekirdağspor’da da oynayan Fenerbahçeli Ali Nail Durmuş’u takımın başına getirerek çözdü. Yardımcı antrenörlüğe de yine bir dönem Fenerbahçe’de oynayan Nuri Kanburoğlu getirildi.
Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreni ile Ali Nail Durmuş ile sözleşme imzalandı. Yardımcı antrenör olarak ise Nuri Kanburoğlu ile anlaşma sağlandı.
İmza töreni sonrası Tekirdağspor Kulüp Başkanı Zeki Sezer, yeni teknik direktörü ve yardımcı antrenörü basına tanıttı. Sezer, açıklamasında; “Tekirdağspor olarak teknik direktörlük konusunda sayın Ali Nail Durmuş ile ve yardımcı antrenörlüğe de Nuri Kanburoğlu’nu getirmiş bulunuyoruz. Tüm Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hep birlikte güzel günler bizleri bekliyor. “diye konuştu.
“TEKRAR BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”
Tekirdağspor teknik direktörlüğüne getirilen Ali Nail Durmuş ise tekrar Tekirdağ’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Tekirdağpor’a ilk geldiğimde oyuncuydum, kaptanlığını da yaptım. Yıllar sonra Tekirdağda olmaktan çok mutluyom öncelikle. Sporun içinde olan herkesin hayatında önemli anlar, önemli takımlar vardır. Tekirdağspor da benim için öyle. “ifadelerini kullandı.
http://www.habertrak.com.tr/tekirdagspor-fenerbahcelilere-emanet-h13860.html

YEŞİLOVA ESNAFSPOR'DA FEDAKÂRLIK ZAMANI GELMİŞTİR.


Yeşilova Esnaf Spor Kulübü'ne Küçükçekmece Belediyesi tarafından Spor Kompleksi yapımı ile ilgili protokol imzalarının ardından Yeşilova Esnafspor Başkan Vekili Salih Yetik "Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunların aşılması gerektiğini ve Yeşil beyazlılar camiasına önemli mesajlar verdi.
Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Spor Kompleksi 2018 Mart ayında tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığını bu süreçte Futbol takımlarının bu süreçte mağdur olacağını aynı zamanda ekonomik sıkıntılarda yaşayacaklarını bu zor zamanlarda herkesin fedakârlık yapması gerektiğini eleştirici değil yapıcı olmaya gayret gösterilmesini ve fedakârlık zamanı olduğunu herkesin saygı göstermesini istiyoruz.
Yeşilova Esnafspor Kulübü, son yıllarda hiç olmadığı kadar zorlu bir süreçten geçiyor. Özellikle ekonomik anlamda gücü azalmış,  ekonomik gücü yeniden kazanmak zorunda olduklarını belirten Başkan Vekili Salih Yetik , "Ekonomik gücümüzü yeniden kazanarak, yeni ve modern yapılarla, kulübümüzün armasını gururla taşıyacak sporcular yetiştirecek bir Yeşilova Esnafspor Kulübü yaratmak için başkanımız Ahmet Ulaş ve yönetici arkadaşlarımızı çalışıyoruz.
Artık Yeşilova Esnafspor taraftarının değil, yönetimin feda zamanının geldiğini belirten Salih Yetik, Yeşilova Esnafspor, Küçükçekmece’de ve Türkiye’de başaralı olacak bir mali yapıda kavuşturulacak. Artık yönetim kurulunun değil taraftarın fedakârlık zamanı gelmiştir" şeklinde konuştu.

DOĞUKAN GÖZTEPESPOR KAMPINA DAVET EDİLDİ.




Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor futbolcularından Doğukan Babayiğit, oynadığı futbolla Süper Ligin yeni takımlarından Göztepespor takım antrenörlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Genç futbolcu 15 Temmuzda yapılacak U-19 kampına davet edildi.

1999 Doğumlu Doğukan Babayiğit sahada kaldığı süresince kafa toplarına çıkışı mücadelesi ve hırsı gözlerden kaçmadı. Genç oyuncuların arasında oldukça göze batan futbolcular olduğuna işaret Eden Yeşilova Esnafspor Teknik Direktörü Murat Aslanyuvası, şöyle konuştu: "Başarılı futbolcu Doğukan'ı uzun süredir tanıdığını Çalışkan, yetenekli ve başarılı bir sporcu. Gelecek yıllarda önemli yerlere geleceğine inanıyorum” yorumunda bulundu.
BAŞKAN ULAŞ GURURLU

Doğukan Babayiğit´in Göztepespor U-19 takım kampına davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Ulaş, “Aramızda böyle gelecek vaat eden genç sporcularımızı görmekten dolayı gururluyuz. Bu sporcuları yetiştiren antrenörlerimizi de canı gönülden kutluyorum” dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi briçte Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı


Lüleburgaz’da düzenlenen Trakya Kulüpler Briç Şampiyonası’nda mücadele eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 3 gün süren müsabakalar sonunda 3. olurken Eskişehir’de gerçekleşecek Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazandı.
19 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAK İÇİN MÜCADELE ETTİ
19-21 Mayıs tarihlerinde Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Tesislerinde gerçekleşen şampiyona Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Tekirdağ’dan 8, Kırklareli’nden 7, Edirne’den 2 ve Çanakkale’den 1 takım olmak üzere toplam 19 takım katıldı.
103.69 PUANLA 3. OLDU
Şampiyonaya Şenol Özcan, Olcay Akdemir, Ayhan Kök, Memet Ali Toprak, Abdulvahap Yener ve Ozan Ergüleç’ten oluşan ekiple katılan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, lig usulü yapılan karşılaşmalar sonunda finale kalırken final müsabakaları sonunda ise 103.69 puan toplayarak 3. oldu.
TÜRKİYE FİNALİNDE TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK
Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü 29 Temmuz- 3 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek.