Sayfalar

2 Temmuz 2017 Pazar

Tekirdağspor, Daha önce Fenerbahçe ve Tekirdağspor formalarını da giyen Ali Nail Durmuş ile sözleşme imzaladı.





Trakya Gazetesi Tekirdağ’ın gündemini belirlemeye devam ediyor. Yaklaşık 5 yıldır Tekirdağspor ile ilgili en sıcak gelişmeleri dakika dakikasını okurlarına ulaştıran gazeteniz, Teklirdağspor’un yeni hocasının kim olacağını da en önce öğrenen gazete oldu.

Tekirdağspor, Futbolculuk döneminde özelikle Fenerbahçe forması ile başarıdan başarıya koyan ali Nail Durmuş ile her konuda anlaştı. Ali Nail 2002 yılında Tekirdağspor formasını giymişti.

Ali Nail’in transferi ile ilgili Tekirdağpor Kulüp Başkanı Zeki Sezer, gazetemize açıklama yaptı.
Sezer açıklamasına Ali Nail Durmuş ile Tekirdağspor ile her konuda anlaştığını söyledi.


ÇORLU SPOR 1947 TARAFTARLARINDAN İFTAR



Cumartesi Akşamı  QLuxury Rent a car sahibi Nihat Tardu ve Enver Bilecen, Şaban Çınar Barış Özdemir, Murat Gümüşçay tarafından Çorlu Ortaokulunda Çorluspor 1947 taraftarlarına verilen iftar yemeği verildi.
 AK Parti Tekirdağ Il Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca'nın yanı sıra işadamları Fuat Tardu Suat Tardu Nihat Tardu, Necmettin Bilecen, Fevzi Bider, Bilal Tekin inde katılım sağladı
 iftar programı sonrası Çorluspor' 1947 nin başkansızlığı konuşuldu. 
HABER VE FOTO. TARIK YIS.

ÇORLUSPOR 1947 DE GÖZLER ÜMİT KALKO YA ÇEVRİLDİ.

Silivri sporu şampiyon yaparak ikinci lige çıkaran Ümit Kalko Silivri
spordan istifasını verdi.
Başkan arayışı içerisinde olan Çorlu spor 1947 futbol takımının
taraftarlarıda Silivri sporu şampiyon yapan Başkan
Ümit Kalko yu takımın başında Başkan olarak görmek istediler. Ümit
Kalko nun sporu sevdiği belirtilirken  görüşmelerin iyi geçmesi
gerçekleşirse Ümit Kalko nun yakın çevresi Başkanımız  sporu sever
Çorlu spor 1947 de sahip çıkar dediler.

Taraftarlar ise Ümit Kalko nun takımın başına geçtiğinde Çorlu spor
1947 şampiyon yapıp Üçüncü lige çıkarır dediler.

ESKİ FUTBOLCULARDAN HALUK KÜPELİ OĞLU VEFAT ETTİ.

 ÇORLU EŞRAFINDAN ESKİ ÇORLUSPOR VE FENERBAHÇELİ FUTBOLCU HALUK KUPELİOĞLU HAKKIN RAHMETINE KAVUŞTU
 CENAZESİ 18.06.2017 PAZAR GÜNÜ  ÇORLU MERKEZ GARAJ CAMİİNDE KILINACAK ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ASRİ MEZARLIĞA DEFNEDİLECEK.www.trakyasporgazetesi.com  Sitesi OLARAK KÜPELİOĞLU AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DILERIZ.

ÇORLUSPORDAN TRANSFER TAARUZU


Tekirdağ Birinci amatör liginde şampiyonluk hedefleyen Çorluspor transfer konusunda düğmeye bastı. Leman  Kültür evinde Basın mensupları ile bir araya gelen Çorlu spor yönetimi ve Transfer edilen futbolcular Basının önüne çıkarılarak Kulüp Başkanı Tezcan Özbaşaran tarafından Basına tanıtılarak yeni sezonda hangi futbolcular ile anlaştıklarını Basına açıkladılar.


HOCA OLARAK SEDAT OLCAY İLE DEVAM
Çorlu spor yönetimi yaptığı açıklamada Hoca olarak Sedat Olcay ile devam edeceklerini yardımcılığını ise Ertan Gürel yapacak.


İÇ TRANSFERLER
Çorlu spor yönetimi yaptığı açıklamada İç transferdeCaner Yalçın, Göksel Kansız, Uğur Yaşar, Gökmen Olcay,Ercan Çelebi, ile anlaştıklarını belirttiler.
DIŞ TRANSFER
Çorlu spor dış transferde ise Hüseyin Keleş (Ergene Bld Spor)Naim Pirinç ve Alper Erilmez (Çerkezköy Doğan spor)
YÖNETİM KURULU UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Yönetim kurulu yaptıkları konuşmada Birlik  ve beraberlik içinde yaptığımız doğru ve isabetli transferlerle şampiyonluğun en büyük adayıyız.Yönetim olarak başta teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz.
Sezona güzel bir başlangıç yaparak gerçek Çorlu sporun gerçek seyircisini tribünlere çekeceğiz.


TARAFTARLARDAN TAM DESTEK
Çorlu taraftar grubunun tanınmış simalarından Ramadan Geylan ve Erdem İşbilen ve arkadaşları takıma tribünde gerekli desteği verecekler.Ayrıca Sezon süresince tüm deplasmanlara Otobüs kaldırarak takımı destekleyeceklerini belirttiler.Gerçek Çorlu sporungerçek taraftarlarını tribünlere çekeceğiz.Çorlu sporumuzu laik olduğu yere getireceğiz.
Ses getirecek transferler yapacağız
Çorlusporun Hocası Sedat Olcayda yaptığı açıklamada Çorlu spor olarak bu sezon ligte ses getirecek transferler yaptık, yapmayada devam edeceğiz.Hedefimiz şampiyonluk, Tekirdağ süper amatör ligine çıkıp Çorlu spor olarak eski şah şahlı günlerimize döneceğiz.
Transferlerimiz henüz bitmedi. Çalışmalarımız sürüyor.Gerekli görülen yerlere aksıyan mevkilerimize transfer yaparak lige başlayacağız. Bu güne kadar bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen yönetim kurulu üyelerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlerde teknik heyet ve futbolcular olarak yönetim ve taraftarlarımızın yüzünü kara çıkarmayarak şampiyon olacağız dedi.
HABER VE FOTO.: NAİM YILDIZMİLLETVEKİLİ YEL’DEN MÜJDE


“ NAMIK KEMAL STADI DOĞAL ÇİM ZEMİN DEĞİŞİMİ İÇİN 400 BİN TL ÖDENEK TAHSİS EDİLDİ.”
Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL Tekirdağ Namık Kemal Stadı için 400 bin TL ödeneğin tahsis edildiğini bildirdi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Milletvekilimiz YEL “Daha önce de doğal çim zemin olarak hizmet veren Süleymanpaşa İlçesi Yavuz Mahallesi 1461 Ada 70 Parselde bulunan arazi üzerine konuşlandırılmış Tekirdağ Namık Kemal Stadı son olarak 2011 yılında doğal çim zemini olarak yenilenmişti. Günümüz şartlarında da son sezonun ortalarında çimin ekonomik ömrünün dolduğu yavaş yavaş gözlenmekteydi. Nitekim sezon sonunda da korkulan oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı ve Spor Genel Müdürü ile yaptığımız görüşmeler ve takipler sonucunda, durumun önemi vurgulanmış, acil ödenek ihtiyacı talep edilmiştir. Bu durum üzerine doğal çim zeminin yenilenmesi için ödenek taahhüdü, görüşmelerimizin hemen ardından İl Müdürlüğümüze gönderilmiştir. En kısa süre içerinde Stadımızın doğal çim zemini yenilenmiş ve hizmete sunulmuş olacaktır. Tekirdağ’ımıza ve Spor camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

İpler fena gerildi!


‘Benim futbol ve Lüleburgazspor diye bir derdim yok’


Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...
Lüleburgaz Kulüp Başkanı Şenol Turan, yeni sezon öncesi görüşmeye gittiği Belediye Başkanı Emin Halebak’ın ‘Benim futbol ve Lüleburgazspor diye bir derdim yok’ diyerek takıma destek vermeyeceğini söylediğini iddia etti.
Tevfik İŞÇİ
Belediye Başkanı Emin Halebak’ın, yeni sezonda takıma maddi destek vereceğini söylemesinin ardından kendisi ile görüşmeye giden Lüleburgazspor Başkanı Şenol Turan’a ‘Lüleburgazspor diye bir derdim yok’ dediği iddia edildi.
Kulüp Başkanı Şenol Turan, yeni sezonda takıma maddi destek vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Emin Halebak ile geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmenin ayrıntılarını basın açıklaması ile paylaştı.
‘500 BİN TL TAAHHÜT ETTİ’
Turan yaptığı açıklamada; ‘Şehrimizin güzide takımı ve şehrimizin en değerli markası olan Lüleburgazspor’umuzun daha güzel günlerde taşınması en büyük amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda şehrimizin Belediye Başkanı Emin Halebak ile de şampiyonluk kutlaması vesilesi ile temasa geçtik. Kendisi, Lüleburgazspor’a maddi anlamda destek için elinden geleni yapacağı taahhüdünde bulundu. Yaklaşık iki aydır bu anlamda devam eden temaslarımız ile Emin Halebak’ın iş adamları vasıtasıyla Lüleburgazspor’a katkıda bulunacağı tarafımıza bildirildi. Bu sebeple kendisini de isteği ile Emin Halebak’a tahmini bütçe hazırlanmış ve sunulmuştur. Tahmini bütçe ile giderlerin 1 milyon 500 bin TL olarak tespitinden sonra Emin Halebak bu giderlerin 500 bin TL’sini kendisinin iş adamları vasıtasıyla karşılayacağını taahhüt etti. Bu şekilde çok olumlu devam eden çalışmalarımız 19.06.2017 tarihinde yaptığımız toplantı ile devam etti’ dedi.
‘ADETA TAAHHÜTLERİNİ YEMİŞ’
Turan şöyle devam etti; ‘Ancak bu toplantıda Emin Halebak verdiği sözlerini ve taahhütlerini adeta yemiş, ‘Lüleburgazspor’a kimse yardım etmek istemiyor’ diyerek kıvırmıştır. Ancak biz kendisine diğer ilçe ve il takımlarının, örnek olarak da; ‘Edirnespor, Kırklarelispor, Babaeskispor, Büyükkarıştıranspor, Evrenspor gibi takımlar belediye tarafından finanse ediliyor’ dediğimizde ‘Onlar usulsüz işler yapıyor. İmara girmeyen yerleri imara açarak çok rant elde ediyorlar. Sonrasında haksız rantın yüzde 20’si kulüplere veriliyor. Kalanı cukka yapılıyor. Ben usulsüz iş yapmam’ diyerek kendisine pay çıkarmaya çalışmıştır. Velhasıl ‘Benim futbol ve Lüleburgazspor diye bir derdim yok’ diyerek sözlerini bitirmiştir. Emin başkanın bu tavrını kınadığımızı belirtir, kapsamlı basın toplantısını yönetim kurulumuzla, bayram sonrası yapacağız’ şeklinde konuştu.
 KAYNAK.http://www.gorunumgazetesi.com.tr/haber/42573/ipler-fena-gerildi.html

ERGENE VELİMEŞE SPORDAN AÇIKLAMA

Türkiye üçüncü lig takımlarından Ergene Velimeşe spordan maçlarını Lüleburgaz Sekiz Kasım sahasında oynayacak haberine açıklama geldi

Yapılan açıklamada  Bu sezon başlangıcında Ev sahibi olduğumuz 2-3 Maçı Lüleburgaz 8 Kasım stadyumun da oynayacağız. Kendi stadımızda tadilatlar başladı, Eğer liglerin başlangıcına yetişirse başka bir stada gitmeye gerek yok ama yetişmezse Lüleburgaz 8 Kasım stadında oynayacağız. Burda ev sahibi olacağımız maçlar 3 veya 4 maç.
Neden Çorlu Değil ? Çorlu General Basri Saran Stadyumu zemini suni çim.
Neden Tekirdağ Değil ? Namık Kemal stadyumu da tadilata girdi.
Neden Çerkezköy Değil ? Çerkezköy stadı 3. Lig maçları için yeterli değil. Gerek tribünler gerek zemin.

22 Haziran 2017 Perşembe

FENERBAHÇE AHMET KURŞUNU TRANSFER ETTİ.



İstanbul amatör lig takımlarından Küçükçekmece spor U 16 takım kaptanı 2001 doğum genç orta saha oyuncusu Ahmet Yasin Kurşun, Kısa zaman içresinde kendisini ispatlayan genç orta saha oyuncusu saha içesinden gerek kişiliği gerek oyunu ile Fenerbahçe kulübü yetkilerinin dikkatini çekmeyi başaran Ahmet Yasin Kurşun Sarı Lacivertli kulübe transfer oldu.
Her iki ayağını da kullana bilen ve bire bir pozisyonlarda rakiplerini kolayca geçen genç futbolcu özellikle kanatlarda oynadığı maçlarda hızı ile dikkat çekiyor. Küçükçekmece spor ise yetenekli oyuncu geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe kulübü yetkileri başarılı genç futbolcu Ahmet Yasin Kurşu’unu transfer etmek için kulübe gelerek görüşmeler sonrası transfer gerçekleşti.
Türkiye’nin büyük bir kulübüne geldim”
Küçükçekmece spor alt yapısında futbola başlayan ve iyi bir alt yapısında eğitimini alan Ahmet Yasin Kurşun, Türkiye’nin çok büyük bir kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Verilen şansı değerlendireceğim. Fenerbahçe’nin başarılarına katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım” Benim gelişmemde büyük emekleri olan Harun Özkan hocama çok şey borçluyum onun emekleri üzerimde çoktur kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.

Asi şimşekler den Çorlu spora destek sözü

Asi şimşeklerTaraftar Grubu Liderlerinden PaşaAnıl Çorluspor Başkanı TezcanÖzbaşaran la Görüşerek Çorlu'nun Her takımına Sahip
Çıktıkları Gibi ÇorlusporadaSahip Çıkacaklarını Belirtti Genç Tribün lideri Çorluspor Bizim Mazimizin
Çocuklugumuzun Aşkıdır Onu bi kenara Atamayız Çorlu Adının Olduğu Her yerde Olacaklarını ve 1947' Tribünlerinde Gösterdikleri Mühtiş PerformanslarınıMaçlar Aynı Güne Gelmediği Sürece 1. amatörde ki Çorluspor İçinde YapıcaklarınıBelirterek Kulup Başkanı Tezcan Özbaşarana Destek Sözü verdi ..

SEZGİN ADI GÜZEL OĞLUNUN ACILI GÜNÜ



 TEKİRDAĞ BİRİNCİ AMATÖR LİG TAKIMLARINDAN ÇORLU SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN SEZGİN ADI GÜZEL OĞLUNUN BABASI AYDINLAR VE DOKTOR TARIMIN KURUCUSU ESKİ PAZARCILARDAN NURETTİN ADIGÜZELOĞLU  VEFAT ETTİ. ÇORLUSPOR YÖNETİMİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA  VEFAT EDEN NURETTİN ADIGÜZELOĞLUNA ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN GERİDE KALAN AİLELERİNEDE SABİRLAR DİLEDİLER

21 Haziran 2017 Çarşamba

LÜLEBURGAZ SPOR TARAFTARLARINDAN AÇIKLAMA VE KULÜP BAŞKANININ AÇIKLAMAYA CEVABI


BİZ LÜLEBURGAZSPOR TARAFTARLARI LÜLEBURGAZSPOR'UN 50.YILINDA ŞAMPİYON OLUP 3.LİGE YÜKSELMEK İÇİN TRANSFERLER BEKLERKEN LÜLEBURGAZSPOR KULÜBÜ'NÜN "LÜLEBURGAZ'IN LÜLEBURGAZSPOR'A SAHİP ÇIKMADIĞINDAN DOLAYI" BÖLGESEL AMATÖR LİGE KATILAMAYACAĞI SÖYLENTİLERİ KARŞISINDA ÜZÜNTÜ VE ÖFKE DUYUYORUZ...
YAPTIĞIMIZ KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA İLE LÜLEBURGAZ DA TİCARİ FAALİYET GÖSTEREN LÜLEBURGAZ TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA KAYITLI 1520 ŞİRKETİN VAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK EĞER BU ŞİRKETLER YILLIK 200-500 TL ARASI STADA REKLAM VERİP SAHİP ÇIKMIYORSA YAZIKLAR OLSUN.
HİÇ KİMSE ÇOLUĞUNUN ÇOCUĞUN RIZKINI VERMEK ZORUNDA DEĞİL.AMA HERKES LÜLEBURGAZ'IN EKMEĞİNİ YİĞİYOR.UNUTMAYIN BU KENTİN TEK MARKASI VAR ODA LÜLEBURGAZSPOR..
1)YÖNETİMDEN RİCAMIZ VIP NORMAL ÖĞRENCİ OLAMAK ÜZERE 3 TİPTE KOMBİNE ÇIKARMASI.
2)ÇEŞİTLİ LİSANSLI TARAFTAR ÜRÜNLERİNİ SATIŞA SUNMASI DIR..
HADDİMİZİ AŞTIYSAK AF OLA
ÜNİVERSİTELİ LÜLEBURGAZSPORLULAR(ÜNİ BURGAZ)
KULÜP BAŞKANININ ŞENOL TURAN IN CEVABI
Lüleburgazspor dan Kamuoyuna...Lüleburgazsporun şampiyonluk kutlama gecesinde belediye Başkan'ı Emin Halebakın maddi ve manevi yardım yapacağını açıklamasından sonra makamında üç toplantı yaptık bizden tahmini bütçe istedi biz iddialı bir takım bütçesinin 1,300 300 olduğunu tahmini gelirimizin 500000 bin lira olacağını dökümanlarıyla önüne koyduğumuzda kendisinin 500000 bin lirasını iş adamları üzerinden karşılayacağı tahüdünde bulunarak bizden iş adamlarının isin ve telefonlarını istedi biz 120 tane iş adamının isim ve telefonlarını dosya halinde kendisine verdik ve beklemeye başladık yaklaşık iki ay kendisinden ses cıkmayınca her gün müdürü belediyeye göndererek zorla geçtiğimiz pazartesiye randevu vermiştir pazartesi yaptığımız toplantıda Emin Başkan iş adamlarının Lüleburgazspora hic bir şekilde yardım etmiyorlar diye açıklama yaptı bunun üzerine, biz cok zor durumda kalacağımızı belediye bütçesinden yardım etmesini talep ettim bu teklifimi kabul etmedi bunun üzerine Lüleburgazspora belediyenin öncülüğünde bir etkinlik düzenlemek zorunda olduğunu söylediğimde benim Lüleburgazspor diye bir sorunum yok kesinlikle maddi ve manevi yardım etmeyeceğini gerekirse Lüleburgazsporun kapanabileceğini söylemiştir neticede bizleri iki ay boyunca boşuna oyalamış ve sözünde durmayarak yeni bir skandala imza atmıştır. Her kes şunu iyi bilsinki Lüleburgazspor Bal liğine katılacaktır Şenol Turan olur veya olmaz hic önemli değil önemli olan Lüleburgazspor dur...

Ergene Belediyesi Atletizm Sporcuları Madalyaya Doymuyor

Ergene Belediyesi Atletizm Sporcuları Madalyaya Doymuyor

Ergene Belediye Atletizm takımı sporcuları Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasından madalya ve derecelerle döndü.
Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Ergene Belediyesi Atletizm Sporcularından Batuhan Çakır ‘Üç Adım Atlamada’ Türkiye 1.’si, Gönül Köksal ‘Yüksek Atlamada’ Türkiye 2.’si, Egehan Karabulut Uzun Atlamada Türkiye 3.’sü olurken; Çoklu Branşlarda Ege Arslan Yüksek Atlama Türkiye 1.’si, Kaan Yıldırım 100 m engelli Türkiye 3.’sü, Bensu Varol Yüksek Atlamada Türkiye 2.’si Hakan Sakallı Uzun Atlamada Türkiye 3.’lüğüyle Ergeneyi başarıyla temsil etti.
Başkan Yüksel ‘’Ergene’de Çocuklar Sporla Büyüsün İstiyoruz’
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘’Atletizm takımımızı ilçemizdeki çocuklara sahip çıkmak ve geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine katkıda bulunmak adına kurduk.  Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor ile hayata bağlanması tek hedefimizdir’ dedi.
Yüksel ayrıca ‘ Yaz Okulu kurslarımızda ilçemizde yaşayan çocukların keyifli ve verimli bir tatil geçilmesini sağlamak adına hayata geçirilmiş önemli projelerimizdendir. Yaz okulu kurslarımıza bu yıl yüzmeden İngilizceye, halk oyunlarından futbola, gitardan zumba dansına kadar çok sayıda branşta kurslarımız açılmıştır. Çocuklarımız önemsiyoruz bu anlamda hayata geçirdiğimiz her projeyi geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik oluşturuyoruz.
Ergenenin spor alanında emin ve hızlı adımlarla ilerleyerek, ilçemize başarılar kazandırmaya devam ettirmelerini hedefliyoruz. Her alanda olduğu gibi atletizm  alanında Ergenemiz en iyi şekilde temsil edildi. Ergenemizi en iyi şekilde temsil eden Ergene Belediyesi Atletizm sporcularımızı ve antrenörü Metin Emin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.


LÜLEBURGAZ GÖRÜNÜM GAZETESİ KIRKLARELİ İLİ SPOR HABERLERİ

Best Burgaz SK, 3 takımıyla il birinciliği, bir takımıyla da il ikinciliğini yakaladı.
Kaner AKANER
Best-Burgaz SK U-11 Erkek ve Kız Ligi’nde il birincisi olurken, U-12 Kız Ligi’nde Kırklareli İl birinci, U-12 Erkek Ligi’nde de il ikincisi oldu.
Best-Burgaz SK Baş Antrenörü Enis Balkan, sporcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayarak yaptığı açıklamada; ‘Minikler kategorisinde gerçekleşen U-11 ve U-12 Kırklareli Erkek ve Kız Ligleri oluşturuldu. Oluşturulan liglere takımlarımızla katılım sağladık. U-11 Erkek ve Kız Ligi’nde il birincisi olduk. U-12 Kız Ligi’nde il birincisi ve U-12 Erkek Ligi’nde il ikincisi olduk. Kulübümüzün sporcularının gelişimlerini görmek açısından bu ligler çok önemli. Çalışmalarımızın karşılığını almak bizleri mutlu etti. Oluşturulan farklı lig kategorilerine katılmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Turnuvaya Cavit Dedeoğlu adı verildi!
Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Veteran Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenecek  ‘Yaz Akşamı Yıldızları Futbol Turnuvası’na ‘Cavit Dedeoğlu Kupası’ adı verildi.
11 Temmuz’da başlayacak olan turnuva için başvurular bugün sona erecek.
Turnuvaya katılacak takımların kesin listesi www.luleburgaz.bel.tr İnternet adresinden duyurulacak.
Maçlar puan usulü, LYFA’da hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Saat: 20.00 ile 21.00’da yapılacak.

Golcüyü bırakmadılar!
Tevfik İŞÇİ
Spor Toto 2. Ligde yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Kırklarelispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Geride kalan sezonki korkuyu tekrar yaşamak isteyen yeşil beyazlı ekip transfer sezonunu erken açarken, iç transferde ikinci ismi de kadroda tuttu.
Daha önce sağ bek Davut Babur ile anlaşmaya varan yönetim, şimdi de golcü Ahmet Baykal görüşüp anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde gol orucu çeken fakat en kritik dönem olan son haftalarda attığı gollerle düşme hattındaki takımına altın değerinde puanlar kazandıran Ahmet Baykal ile 2 yıllık yeni sözleşme imzandı.
Aslen Edirne Meriçli olan geçtiğimiz sezon başında da Bugsaşspor’dan transfer edilen Ahmet Baykal, imzaların atılmasının ardından yeni sezonun kendisi için bambaşka olacağını söyledi.
Geride kalan sezondan büyük dersler çıkardıklarını belirten Baykal, yeni sezonda takım olarak iyi işlere imza atıp Kırklarelispor’un hak ettiği yere gelmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.

Nadırlı 20. yılında şampiyonluk istiyor!
Tevfik İŞÇİ
Kırklareli 1. Amatör Ligi ekiplerinden Nadırlı Gençlikspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor.
Daha önce bölgenin önemli oyuncularından Sebahattin İlkay ile söz kesen Nadırlı Gençlikspor, bu kez de iç transferde Berkant Gezer ile tekrar anlaştı.
Geçtiğimiz sezon Sergenspor’dan takıma katılan ve takımın stoperde değişmez isimlerinden biri olan Berkant, yeni sezon öncesi birçok takımdan teklif almasına rağmen takımda kalmayı tercih etti.
Aslen Babaeskili olan 26 yaşındaki oyuncu kulübün 20. yıl kadrosunda olmayı ve bu yıl ligi şampiyon olarak tamamlamayı istediklerini söyledi.
Nadırlı Gençlikspor Kulüp Başkanı Gökay Gürsoy ise yeni sezon öncesi transferlerin devam edeceğini belirtti.
İç transferde belirledikleri isimler ile anlaşmak istediklerini aktaran Gürsoy, dış transferde de önemli isimler ile temas halinde olduklarını en kısa sürede bu isimleri açıklayacaklarını dile getirdi.
Gürsoy, bu sezon 20. yılda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

EDİRNE SPOR KALEYİ SAĞLAMA ALDI

Bölgesel amatör lig takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor' kariyerinde 2.Lig ve 3.Lig tecrübesi bulunan 1990 doğumlu, başarılı kaleci Emir Korubeyi ile anlaşma sağlayarak kalesini teslim etmiştir

70. Yılında Çorluspor'a destek devam ediyor.

Tekirdağ Birinci amatör liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorlusporda destek amaçlı ziyaretler sürüyor.Kulüp Başkanı Tezcan Özbaşaran ATMAŞ PLAZA ailesi adına Müdürü Özgür CENGİZ'i ,GÜMÜŞ INŞAAT sahibi Yusuf GÜMÜŞ'ü ,ERTUĞRUL OTOMOTIV'in sahibi Ertuğrul ALAKOÇ'u ziyaret ederek Çorlu7 spora destek vermelerini istedi.

ERİKLİ VE YAYLA’DA CANKURTARANLAR GÖREVE BAŞLADI


Keşan Belediyesi tarafından çalıştırılacak 7 cankurtaran Erikli ve Yayla’da görev yapmaya başladı.


 15 Haziran 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihleri arasında cankurtaranlık yapacak cankurtaranların bronz ve gümüş brovelerinin bulunduğu,  cankurtaranların aynı zamanda SAS Eğitim Merkezi’nin altın cankurtaranının Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Tesisi’nde proje ile ilgi bulunmasından dolayı cankurtaranların altın cankurtaranla antrenman yapma imkanı bulduğu belirtildi.
Erikli ve Yayla’ya gelen tatilcilerin cankurtaran kulelerinde  ve plaj girişlerinde bulunan 
uyarı levhalarında bulunan bayrakların anlamlarını öğrenip ona göre denize girmeleri ve cankurtaranların uyarılarını dikkate almaları rica edildi.


Kırklareli spor Osman Torun ile 2 yıllık Yen'i sözleşme imzaladı



Kırklareli spor Osman Torun ile 2 yıllık Yen'i sözleşme imzaladı
Türkiye ikinci lig takımlarından Kırklareli spor iç transferde Osman Torun ile 2 yıllık Yen'i sözleşme imzaladı.
OSMAN TORUN
Doğum Yeri : KEÇİÖREN
Doğum Tarihi : 16 Mayıs 1990
Uyruk : TC
Futbolcu Menajeri :
Lisans Bilgileri
Lisans No : 795428
Kulüp : KIRKLARELİSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 12 Ocak 2017
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2017
KIRKLARELİSPOR 12.01.2017 31.05.2017 Yurt İçi Transfer 13.01.2017
 GÜMÜŞHANESPOR 08.08.2016 31.05.2018 Karşılıklı Sona Erdirme 12.01.2017
 GÜMÜŞHANESPOR 08.08.2016 31.05.2018 Yurt İçi Transfer 31.08.2016
 ANKARA DEMİRSPOR 25.08.2015 31.05.2016 Yurt İçi Transfer 26.08.2015
 BUGSAŞ SPOR A.Ş. 20.08.2014 31.05.2016 Karşılıklı Sona Erdirme 07.08.2015
 BUGSAŞ SPOR A.Ş. 20.08.2014 31.05.2016 Sözleşme Yenileme 28.08.2014
 BUGSAŞ SPOR A.Ş. 22.07.2013 31.05.2015 Karşılıklı Sona Erdirme 20.08.2014
 BUGSAŞ SPOR A.Ş. 22.07.2013 31.05.2015 Yurt İçi Transfer 30.07.2013

‘KIRMIZI DİPLİ MUMLAR’ DAVET İÇİN YOLA ÇIKTI

Edirne Belediyesi’nce; 10-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri için hazırladığı ‘Kırmızı Dipli Mumlar’ davet için yola çıktı. Kırkpınar’ın en önemli öğelerinden biri olan ve özellikle devlet protokolünü davet etmek için kullanılan Kırmızı Dipli Mumlar’dan bu yıl 10 bin 800 adet hazırlandı.
               Kırkpınar’a davet için kullanılan; ‘Sevgiyle Davet’ anlamına gelen Kırmızı Dipli Mumlar; tüm illere gönderilmeye başlandı. Kırkpınar’ın tarihi kadar eski olan bu geleneği yaşatmak için Edirne Belediyesi çeşitli ebatlarda 10 bin 800 adet Kırmızı Dipli Mum hazırladı.

               Kırkpınar afişleriyle birlikte Kırmızı Dipli Mumlar, davet için yola çıktı. Dünyanın en eski spor organizasyonlarından biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin bu yıl 656.’sını düzenleyeceklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yiğitliğin, mertliğinin simgesi olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri; 656 yıldır düzenlenen köklü bir organizasyonudur. Tarihinden gelen doğal yapısıyla bir kültür oluşturmuştur.  Kırkpınar; cazgır, davul, pehlivan; kıspettir. Kırkpınar; Kırkpınar Ağası, Er Meydanı’dır. Kırmızı Dipli Mumdur.  Edirne Belediyesi tarafından hazırlanan Kırmızı Dipli Mumlar; her yıl olduğu gibi bu yılda devlet erkanını, çevre il ve belediye başkanlarını davet etmek için yola çıktı. 656 yıllık bir geleneğe sahip çıkmak isteyen; bu heyecana tanıklık etmek isteyen herkesi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne davet ediyoruz” dedi.

19 Haziran 2017 Pazartesi

Tekirdağ Hakem ve gözlemciler İftarda buluştu.









 Tekirdağ Faal futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği üyeleri geleneksel iftar yemeğinde buluştular.
NKÜ Rektörlük binasında verilen iftar yemeğine ASKF başkanı Mehmet Kaya,Futbol İl temsilcisi Zafer Ögatlar,Dernek başkanı Kenan Platin üyeleri Kamil Dertop,Mehmet Ali Akkor,Murat Ceylan,Salih Çevik,Şükrü Aydemir gözlemci Osman Kaya ile hakem ve gözlemciler katıldı.Tekirdağ bölgesinde 67 hakem görev yaptığı,1 bayan FİFA ve C klasman hakemi,4 klasman yardımcı hakemi,4 bölgesel orta hakem,2 yardımcı hakem,56 il hakemi ve 48 aday hakem bulunmaktadır..

HAVSA BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ ÇEK CUMHURİYETİNDE


Çek Cumhuriyetinden gelen davet üzerine Havsa Belediyesi Halk oyunları ekibi 21-26 Haziran tarihinde yapılacak olan etkinliklere katılmak üzere yola çıktı. Her yıl Haziran ayının başında dünyanın farklı bölgelerini temsil eden folklor dans gruplarına ev sahipliği yapan Çek Cumhuriyeti bu yıl bizleri de misafir edecek.


Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...
Belediye Başkanı Oğuz Tekin; "Dünyanın dört bir yanından gelen grupları bir araya getirerek kültür ve geleneklerini paylaşma, kültürler arası barış, dostluk ve anlayışı geliştirmek amacıyla yapılan bu festivale katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Ekibimiz bayrağımızı bu kez de Çek Cumhuriyetinde dalgalandırarak bizleri gururlandıracak. Yolları açık olsun." dedi. 

Zeytinburnuspor'dan Feyzullah Saray Edirne sporda


Edirne spor futbol takımı Transfer komitesinin çalışmaları sonucu 1993 Doğumlu , Amatör Milli Patentli Sol Bek ve Stoper mevkilerinde görev yapabilen Zeytinburnuspor'dan Feyzullah Saray ile anlaşma sağlanmıştır .


BABAESKİ’Lİ ATLETLER, “4.ÇAVUŞKÖY ZAFER KOŞUSU’NA” HAZIRLANIYOR…


Babaeski’li Atletler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, bu yıl 4’üncü yapılacak olan “Çavuşköy Zafer Koşusuna” hazırlanıyorlar.


Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...
-Haber: Metin KARAKUŞ/Babaeski
Gündüz Onat Festival Alanı’nda antrenmanlarını yapan Babaeskili Atletler, “4.Çavuşköy Zafer Koşusu” öncesi, sabah ve akşam olmak üzere günde 4 saat çalışıyorlar.
Eski milli futbol hakemi ve (42.195 m) Maraton Yarışmacısı M.Ercan Yücel, son hazırlıklarla ilgili Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Şunu samimiyetle söylemek gerekirse basının desteğinin yanımızda olduğunu hissetmek çok güzel bir olay, yerel basınımızın değerli emekçileri eksik olmasınlar. Kendileri her zaman koşulardan sonraki haberlerimizi büyük bir titizlikle hazırlıyorlar ve halkla iletişimimizi sağlıyorlar. Her haber sonrası gençlerin daha da merakla koşu ve koşucularla ilgilerinin artmış olduğunu gözlemlemek bizi mutlu ediyor. Bugünkü antrenmanımızın nedeni her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İlçemize bağlı Çavuşköy Korusunda yapılan “Çavuşköy Zafer Koşusunun 4’üncüsüne hazırlanıyoruz. Biliyorsunuz bu koşuyu biz Babaeski ve Lüleburgazlı koşu gönüllüleri ile birlikte düzenliyoruz. Bir organizasyon ne zaman geleneksel olur diye araştırdık, neticesinde 3. atlamış olan etkinlikler geleneksel denilebiliniyor. O halde tekrarlayalım “Geleneksel 4.Çavuşköy Zafer Koşusu” Koşumuz ismini aldığı üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın olduğu gün koşuluyor. Bu bayram koşumuza bir anlam katıyor. Cumhuriyetimizi korumak Atatürk başta olmak üzere tüm değerlerimize sahip çıkmak, onları hatırlamak adına bizim için çok anlamlı bir günde anlamlı günde yapılan bir koşudur. Başta tüm Babaeski ve Lüleburgazlı sporsever kişiler olmak üzere, bu koşuya tüm Trakya ve İstanbullular davetlidir. Gelecek kişilere yapılacak ikramları ayarlayabilmek adına facebook üzerinden atletik Trakya sayfasında bir kayıt sayfası oluşturduk. Bu güzel koşu Çavuşköy ormanında düzenlenen bir parkurda koşulmaktadır. Bir tur 7 km, isteyenler iki tur 14 km, olmak üzere iki kategoride değerlendirilecek olup, koşuyu tamamlayanlara hatıra madalyonu, katılanlara bir tişört verilecektir. Tabi koşu sonrası beslenme istasyonumuz Sofuhalil köy kahvesinde çorba ve kahvaltılık ikramı sırasında da ödül töreni şeklinde olmaktadır. Babaeski Belediyesi’nden talep edeceğimiz otobüs ile gidiş geliş ücretsiz olarak, halledilmeye çalışılacağız. Tüm sporseverleri bu güzel organizasyona bekliyoruz. Ayrıca, bu güzel organizasyona sponsor olmak isteyen kurum ve kuruluşlarında ilgilerini beklediğimizi duyurmak istiyoruz. Sporla kalın… Sevgi ile kalın.”

ÜSKÜP SPOR: 2-HÜRRİYET SPOR:1

.

Kırklareli ikinci amatör liginde Hürriyetspor, finalde Üsküpspor ile karşı karşıya geldi.Maçı 2-1 kazanan Üsküp Spor Birinci amatör ligine yükseldi.

Diğer Birinci amatör ligine çıkan takım ise Çiftlik köy sporu 2-0 yenen Kırıkköy spor oldu.

Haberin Diğer Fotoğrafları

Bir sıçrayışta 1 metre 79 santim! (LÜLEBURGAZ GÖRÜNÜM GAZETESİ SPOR HABERLERİ)

Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü’nün atletizm yüksek atlama sporcusu Abdullah Yakış, Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek. 20-21 Haziran tarihlerinde Bolu’da yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonası’na İl birincisi olarak katılacak Abdullah, burada Kırklareli’ni temsil edecek. İl birinciliği müsabakalarında son geçtiği yükseklik 1.79 olan Abdullah Yakış, Türkiye Şampiyonası’na çok iyi hazırlanırken şampiyonada 1.90 yüksekliği geçmeyi hedefliyor. Abdullah Yakış, Türkiye Şampiyonasına Opet Rüya Petrol sponsorluğunda gidecek.



Tavlanın şampiyonları belli oldu!
 
Çınar TÜRKMEN
Lüleburgaz’da Kurtoğlu Av Bayi sponsorluğunda Lüleburgaz Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nün düzenlediği geleneksel tavla turnuvasının 4’üncüsü sonuçlandı.
32 yarışmacının katıldığı tavla turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri 16 Haziran Cuma günü düzenlenen iftar yemeğinin ardından verildi.
Tertip Komitesi’nin Faik Serdal, Tarık Kahveci ve Saadettin Kurt’tan oluştuğu turnuvada Cüneyt Yılmaz birinci, Ferhat Okumuş ikinci, Yılmaz Demir üçüncü, Özcan Altıntaş da dördüncü oldu.
Dereye girenlere ödüllerini CHP Kırklareli Milletveki Türabi Kayan verdi.
12 Dev Adam sezonu kapattı!
 
Kaner AKANER
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Resmi Spor Okulu olan Lüleburgaz 12 Dev Adam Basketbol Okulu Eylül ayında başlayan sezonun kapanışını gerçekleştirdi.
Cumartesi günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde düzenlenen törene, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abuzer Sağdıç, 12 Dev Adam Basketbol Okulu Kırklareli Baş Antrenörü Enis Balkan, Antrenör Semih Çamdere, sporcular ve çok sayıda veli katıldı.
8-10 yaş aralığında değişen 100 sporcuya TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu imzalı belgeleri verildi.
12 Dev Adam Basketbol Okulu Kırklareli Baş Antrenörü Enis Balkan, güzel bir dönem geçirdiklerini söyledi.
Balkan; ‘Eylül ayında başladığımız antrenman çalışmaları Haziran ayında sona erdi. Güzel bir dönem geçirdik.  Amacımız gençlere basketbolu sevdirmek. Yeni sezon antrenmanları Eylül ayında tekrar başlayacak. Tüm sporcularımı kutluyorum’ şeklinde konuştu.
Antrenör Balkan’ın konuşmasının ardından öğrencilere belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kayserisporlu Vedat’tan altyapıya moral!
 
Tevfik İŞÇİ
Lüleburgazspor alt yapısından yetişerek Süper Lig ekibi Kayserispor’a transfer olan Vedat Karakuş, liglerin sona ermesiyle tatil için baba evi Lüleburgaz’a geldi.
Lüleburgaz’da da antrenmanlarını aksatmayan Vedat, yeni sezon öncesi formunu korurken geçtiğimiz gün Lüleburgazspor’un alt yapı antrenmanını da ziyaret etti.
Lüleburgaz alt yapısındaki genç isimler ile birlikte antrenman gerçekleştiren Vedat Karakuş, genç yeteneklere moral verdi.
Lüleburgazspor alt yapı Antrenörü Yüksel Güdücüoğlu da kendilerini unutmayan eski kalecileri Vedat’a teşekkür etti.
Kapıların her zaman kendisine açık olduğunu aktaran Güdücüoğlu, Vedat ile gurur duyduklarını kaydetti.
Güdücüoğlu, Vedat’ın Lüleburgaz’ı ve Lüleburgazspor’u en iyi şekilde temsil ettiği vurguladı.

18 Haziran 2017 Pazar

UZUNKÖPRÜ SPORDA İÇ TRANSFER SONLANIYOR.



Bölgesel amatör lig takımlarından Uzunköprü spor İç transferde oyuncuları Yunus Emre Kabak ve Savaş Orak ile yeni sezon için her konuda anlaşma sağlandığını belirtti.

Ergene Velimeşesporda Seçmeler Yapıldı

Spor Toto 3. Lig yeni takımlarından Ergene Velimeşespor’da futbolcu seçmeleri yapıldı 
Ergene Velimeşespor Stadyumu'nda ve sportif direktör Futbolcu seçmelerini Ergene Veliemeşespor Başkanı AdemMemiş yöneticilerden Hasan İşçan, Suat Tuna, Aydan Karacan, Eşref Sevim ve kulüp Menajeri Ersin Civan izledi.
Özgür Sağlam, Yardımcıları Ali İhsan Eriz ve Elvan Tok nezaretinde gerçekleştirilen seçmelere değişik illerden 30 futbolcu katılırken

Hazırlanan programda Futbolcular, 90 dakikalık çift kale maçta tüm yeteneklerini gösterdi. Yapılan elemelerde 30 futbolcudan kalmasına karar verilecek olan futbolcuların önümüzdeki ay yapılacak olan kampa katılacağı
Ve bunlarında takımla yapılacak idmanlardaki performansına bakılarak, karar verileceği öğrenildi  

KAPTANI SON YOLCULUĞUNA OMUZLARDA UĞURLADILAR

Uzun Yıllar Çorlu spor formasını başarı ile giymiş ,Bir çok profosyonel takımlarda futbol oynamış DİDİ zamanda üç yıl arka arkaya şampiyon olan FenerBahçenin formasını giyen, Çorlu spor ikinci ligte mücadele verirken Genel kaptanlığını yapan her zamanda Çorlu spora sahip çıkan Haluk Küpelioğlu yakalandığı hastalağa yeni,k düşerek vefat etti. Cenazesi Spor camiiasının katılımı ve Çorluda bir çok üst düzeyin katılımları ile Garaj Camiinde kılnan öğlen namazı sonrası Çorlu Asri Mezarlığına defn edildi.
HABER VE FOTO. NAİM YILDIZ

EDİRNE SPORDA TRANSFER SÜRÜYOR


Bölgesel amatör lig takımlarından Edirne spor yönetimi 2017 2018 sezonu ile beraber geleceğinde Edirnesporunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor..Ç. Rizespor altyapısının tüm kategorilerinde yetişmiş ve daha sonra 3.Lig Balçova Yaşam ve Bodrumspor da,son sezonu Bal Ligi Takımlarından Ağrıspor da görev yapmış Genç 96 Doğumlu Stoper Bayram Çelik Edirnespora transfer oldu..